Koldtmat

- Vi gir deg den beste matopplevelsen

Koldtbord & Buffeer

Tradisjonelt Koldtbord

Per pers: 405,-

Røkelaks m/eggerøre og asparges


Urtebakt ørretfilet m/pepperrotkrem


Grillet saftig kyllinglår m/karridressing og waldorfsalat 


Roastbiff m/fransk potetsalat 


Husets karbonader m/stekt løk 


Pastasalat med marinerte tika kylling
Ass. dressinger (chilimangosaus, aioli, kapers-remulade,
calypso)

Ass. nystekt brød og smør

Luksuskoldtbord

Per pers: 615,-

Pesto gratinerte ½ hummer 


Grillet scampi


Nøttebakt ørretfilet 


Scampi, kamskjell og grønnskjell på spyd


Rosmarinstekt indrefilet av okse


Italiensk spekemat m/hjemmelaget pesto 


Modne oster m/ garnityr og kjeks 


Pastasalat med marinerte tika kylling


Ass. dipper (chilimangosaus, aioli, kapers-remulade,
calypso)

Ass. nystekt brød og smør

Spekebuffet

Per pers: 378,-

Ass. norske spekepølser


Fenalår


Rødvinssalami


Chorizopølse


Serransoskinke


Eggerøre, fransk potetsalat, olivensalat og waldorfsalat


Dipper


Flatbrød, smør og ass. nystekt brød

Koldt Tallerken

Lunsjtallerken

Reker, landkylling, fransk ost, røkelaks med eggerøre,
roastbiff, dagens salat og dressing (chilimangosaus, aioli,
kapers-remulade, calypso)

Lunsj: 195,-

Luksustallerken

Roastbiff, brie, parmaskinke, reker,
scampi, landkylling, dagens salat og dressing
(chillimangosaus, aioli, kapers-remulade, calypso)

Luksus: 216,-

Tapas Tallerken

Chorizopølse, okse entrecôte, marinert
kylling, norskt fenalår, vol-au-vent med scampi, fylt
paprika m/feta ost, marinerte oliven og artisjokk,
soltørket tomat og ass. dipper (chillimangosaus, aioli,
kapers-remulade, calypso)

Tapas: 218,-

Ring oss for din bestilling: 40405556 eller send mail til: post@akershuscatering.no